April

Magnor Travbane 1.mai

Artikkelbilde Det  kjøres 8 løp denne søndagen, sju kjøre og ett montéløp.  Start første løpkl. 14.25 - V5-1 kl.15.15 For bokstildeling kontakt: Ole Erik Gusteru...  Les mer

Dag Støvar tilbake som en vinner

Artikkelbilde Forrige helg startet Dag Støvar i V75-finale på Bjerke, og fra bakspor ble det alt annet enn en lett oppgave. For første gang i karrieren endte han...  Les mer

Siste sjanse

Vi skal arrangere lisenskurs for både kjøre- og montélisens, med oppstart 11.mai. Påmeldingsfristen er 22.april - så nå haster det for de som vil...  Les mer

Siste nytt - Damenes Aften

Artikkelbilde Nå har vi passert 170 påmeldinger til Damenes Aften! Vi gleder oss veldig til fredag, og ser fram til å møte dere alle og ha en flott kveld sammen!...  Les mer

Mjøsmôt til helga

Artikkelbilde Kjøre- og rideklubben Sleipnir arrangerer sitt tradisjonelle stevne Mjøsmôt førstkommende helg. Stevnet starter fredag ettermiddag og varer til...  Les mer

Resultater Biri/Snertingdals lokalkjøring

Biri/Snertingdal Travlag arrangerte lokalkjøring søndag med 61 startende hester og ponnier. DNT's pokal for 3-årige kaldblodshester gikk til...  Les mer

Våler Eld sterkest av 4-åringene

Artikkelbilde I Veikle Balder Cup kjempet lovende 4-åringer om en førstepremie på kr 40.000 og en plass i finalen her på Biri 2.juli, hvor vinneren kan innkasser...  Les mer

Planlegg sommerferien!

Artikkelbilde Dere som har unghester har tilbud om sommerhamn i regi av Oppland og Omegn Hesteeierforening. De tilbyr fjellhamn for unghingster og "lavlandshamn"...  Les mer

Biri/Snertingdals lokalkjøring

Søndag er det igjen tid for lokalkjøring her på Biri. Denne gangen er det Biri/Snertingdal travlag som er arrangør. Programmet for søndagens løp...  Les mer