Innledet med to favoritter

Skrevet av EW,  21.07.2019
Artikkelbilde
Kvasnes med dobbel i V65

Spillerne hadde mest tro på Voje Jerv i løp 1 og Hellin Faxen i løp 2- begge disse infridde og lot V65 bongen være verdt beskjedne 41 kroner. Dette startet en fin kveld for Kvasnes.

En svært regntung bane som takket være banemannskapet fungerte greit. Også reddet litt av opphold.

Løp 3 kom Tahiti Lady grusomt tilbake etter to gallopper i raden- hun vant overlegent. Dermed gikk seieren til Slattum og Asgeir Rambjør. Springlove med Kvasnes løste oppgaven i fjerde løp som femtevalg- da begynte det og tynnes litt i bongene også. Hellokalt i neste løp med Kjetil Helgestad trente Ros Son stakk nesa foran fire hester på strek, bra gjort av Høitomt. V65 finalen hadde en favoritt- nemlig Viking Va Bene som var på plass etter pause og prøveløp. Det viste seg at Kolnes har gitt hesten nok tid- og den vant helenkelt. Dermed ble V65 premien på 2594,- av en omsetning på nesten to millioner.

V5-4 var det mye rør før kom i gang- det endte med en strykning på Lykkje Ask.Espen Schem sto for overrraskelsen i løpet og vant med Kjølstad Trollvilja. Dette reduserte bongene i V5 til under fjerdeparten i antall.

Geir Vegard Gunderesn satte punktum for kvelden og V5 med Irwin B.R. som aldri var truet. Over 200 tilskuere fikk se mye bra travløp på tross av tung bane og lite sommervær.

Nå gleder vi oss til Märtha Luises pokalløp og NM for varmblods neste helg- møt opp både 26 og 27 juli for travshow med Norges beste treåringer.