Biri All-Round til Hitchcock igjen

31.07.2015
Artikkelbilde

Hitchcock gikk til topps i Biri All-Round for andre året på rad.
Supernova T.Y. best av 4-årshoppene

 Hedershesten Hitchcock hadde i år Elisabeth Storetvedt som rytter/kusk og hun gjorde jobben sin utmerket.
I montéløpet blåste Bullchip til tet og holdt 1.11-fart i 1000m  og da hadde Hitchcock kommet opp utvendig. Det affiserte ikke 9-åringen, og han dro unna til klar seier på 1.12,7.
I sulkyløpet ble det også et løp utvendig for lederen, som denne gangen var Trinitro. I siste sving så det ut som Hitchcock ga opp og sto i fare for å forlise sammenlagtseieren, men han samlet seg og ble nr 4.
Det holdt til den andre rake Biri All-Round-seieren. Toer sammenlagt ble Trinitro, treer ble Lorne Elijon Gatling med en 2. og en 3.plass. En glad gjeng fra Stall Sikkerhetsvest etter Supernova T.Y.'s første storløpsseier.

DNT's Hoppechampionat for 4-årige hopper hadde hele 150.000 kroner til vinneren og stor favoritt var Diadora B R.  Alle har sett hvor speedig hun kan være med et løp i rygg til oppløpet. Nå ble hun tvunget til å angripe tidlig på siste langside, og da holdt det bare til fjerdeplass.
Supernova T.Y. stakk rett til tet for Tom Erik Solberg og da hun fikk dempe til 15,5 den første runden hadde hun mer enn nok krefter til å avslutte i 1.10-fart  og da var konkurrenetne sjanseløse. Toer ble en tapper Caviar Sisu som måtte gjøre jobben i dødens.