Princess of Love og Bo

22.05.2015
Artikkelbilde
Foto: Erik Månes - på Bjerke Travbane

Princess Of Love strålte.

I den tredje kvalifiseringen til Support Justice hoppeserie fikk vi en god vinner i form av Princess Of Love som vant overlegent etter enkelt å ha forsvart ledelsen. Hoppa som er deleid av Espen Edvardsen og trent av Bo Westergaard ser ut til å ha en lys framtid om utviklingen fortsetter.

 

14 beste i Support Justice hoppeserie etter 3 kvalifiseringer:

Sidsel 35
What R.U. Going Todo 20
Princess Of Love 20
Lady Florence 15
Victoria Lund 15
Hanna Fame 10
Queen Of Spring 10
Writing Lady 10
Be A Mixt Chili B. 7
Tapini 7
Tobros Augustinu 7
Sally C.N. 5
Juanita Love SK 5
Pantera Rex 5

 

Vi hadde i kveld besøk av en fin gjeng bestående av rundt førti personer fra Mjøsen Bo og Habilitering som feiret sin sjef Jonny Finstads 50-års dag. De koste seg veldig i en nær fullsatt restaurant og hadde sågar et eget løp, «Jonny and the MBH løpet», som ble vunnet av Valle Mattis tilhørende Brynjulf Bjørge fra Reinsvoll. Vinneroppskriften var rygg på leder underveis og inn til sikker seier på den gode kilometertiden 1,26,5. Dette var hestens tredje seier på årets seks starter.

 

Løpsdagen åpnet med en imponerende vinner ved navn Trespasser. Dette er en svært lovende 3-åring eid av hardtsatsende Jan Andersen fra Oslo, trent av Trond Anderssen og kjørt av Hans Chr. Holm. Den storvokste hingsten nærmest jogget inn til seier på den gode kilometertiden 1,17,0 voltestart.

 

Biri Trav ønsker dere alle en riktig god pinse!


Jonny Finstad deler ut premie i sponsorløpet!

Jonny Finstad er daglig leder Mjøsen Bo og Habilitering. Her deles ut premie til eier og trener Brynjulf Bjørge og kusk Kai Johansen.

Vel møtt neste løpsdag fredag 5.juni!

SÅ VENTE VI I SPENNING PÅ MORGENDAGENS JARLSBERG LØP NR 2 kl. 14.10
Treneren melder Fantasy d'Estino i flott form, og vi heier på vår folkehest! Møt på tråkka, eller følg med på Rikstoto Direkte  - eller VGTV live!

Her: Folkehesten Biri/Kick-Off og baneprogram