Ingen klarte 5 rette

20.09.2015
Artikkelbilde

Haugestad Storm og Stine Imiingen ble for vrient for de fire bongene som  var med til siste avdeling.

 

Det ble en V5 helt uten 1.valg (et 2..valg, to 5.valg og to 6.valg) og de som klarte 4 av disse ble nesten 6000 kr rikere.

I V65 derimot, startet det oppskriftsmessig med to klare favorittseire til Eirik Høitomt, hans 3998. og 3999. seier. (Jubilerer på Leangen i morgen?)
Tom Erik Solberg vant med en sterkt forbedret Dag Støvar som denne gang holdt seg til trav hele veien og var godt foran konkurrentene.
Wisteria Lane var et 5.valg i V65-4, og da storfavoritten Sol Faksa feilet seg bort i V65-5 og 2.valget Norheim  Faksine vant enkelt tirl tross for oppløpsgalopp, tyntes det ut blant bongene.
Den største overraskelsen kom i siste avdeling, hvor Morten Pedersen presenterte en opplagt nyimport i Gio Follo. Fra 12.spor dro han naturligvis nytte av at favoritten Speedy Gon Sali fikk seg en ordentlig trykk tidlig i løpet, men vinnertiden, 1.13,2, bærer bud om en fin høst for den nybakte treneren.

Don Vince var en fin debutant i 3-årsløpet som innledet dagen. Den storvokste hingsten som  eies og trene av Karoline Krogh-Hanssen, avgjorde veldig enkelt for Thor Borg.