Lykkje Borka vant igjen

02.07.2016
Artikkelbilde
Bjørn Steinseth vinner foran en minst like glad Anders Langerud(foto:hesteguiden.com/AK)

Ola Jakob Akres 5-årshoppe Lykkje Borka tok sin 9. seier på bare 14 starter siden debuten i fjor.
Feilfritt har hun bare tapt ett eneste løp, da ble det en annenplass. Bjørn Steinseth var tidlig på offensiven og stakk til seg en klar ledelse inn på oppløpet. Den eneste som nærmet seg mot mål var Stensvik Maja, som i dag ble kjørt av eieren, Anders Langerud.

Lykkje Borka var en av mange favoritter denne løpsdagen, hvor V75-utbetalingen endte på 4.551 kroner.
Den eneste som rusket litt opp i bongene var Love Spin, som til tross for seieren i siste start ble sluppet avgårde til over 15 i odds og var et 7.valg i V75-spillet.

Per Oleg Midtfjeld sørget for et fint løp for Per Rune Pollestad og Silje Helliesens Muscleman O. og slo seg enkelt forbi ledende Red Bolt på oppløpet i V75-2.
Gematria ble sendt til tet av Frode Hamre i et hoppeløp hvor tre av fem startende var fra Hamre-stallen. Da ble det naturlig nok labert tempo i løpet og ingen kunne true lederhoppa mot mål, vinnertiden ble høyst ordenære 1.16,7.
I Dagens Dobbel-løpene ble det to favorittseire i Roli Eld og Commander Nosto, men i begge løpene ble det jevnt i mål.
Mindre enn en lengde skilte i begge løpene ned til annenhestene, 26-oddseren Wrons Frigg og 10-oddseren Avery, så det var lite som skulle til for at utbetalingen hadde vært en helt annen.