Tålmodighet lønner seg

02.10.2016
Artikkelbilde
Silviana/Jørn M. Kvikstad foto: hesteguiden.com

Silviana tilhørende Ivar Henriksen fra Brumunddal er ei 5 år gammel hoppe som gikk et prøveløp det luktet svidd av for et drøyt år siden. De fleste trodde hun skulle rade opp seire, det trodde også kusk Jørn M. Kvikstad, men det skulle altså drøye til i kveld før den første seieren var et faktum.

Hoppa så strålende ut til overlegen seier etter ledelse fra start til mål. Fortsettelse følger hvis hun for holde seg sykdoms- og skadefri. Ivar Henriksens nabo Bjørn Andresen som også er medlem i Ringsaker og Omegn Travlag eier og trener 3-årige Mr. Picasso som tok sin tredje strake seier i høst. En sterk prestasjon av talentet som vant kveldens sjuende løp. Jørn Morten Kvikstad tok også en seier til denne søndagskvelden da han vant med kjempeskrellen Candy som tok seg av kveldens femte løp etter et perfekt løp i rygg på favoritten Make Me som skuffet noe etter et fint løp. Vinneren Candy er eid, trent og oppdrettet av Tore Bjørnstad fra Kirkenær.Tarzan er en 7 år gammel vallak tilhørende Hanne E. Ellefsrud fra Gran.Sammen med dyktige Marius Høitomt som er elev ved travtrenerskolen på Starum tok de en overraskende seier fra 40 meter tillegg i kveldens første løp. Også spillerne synes det var vrient å få inn Tarzan som var et 12. valg i V65 veddemålet.Også Gran på Hadeland tok to seire denne søndagskvelden idet amatøren Jens Alm vant kveldens avslutningsløp med sin egen Alm Norinda etter en sterk sluttspurt.Uløselig V65 rebus.Da outsideren 10 Dex Dexter krysset mållinjen som vinner i V65 finalen var det ingen som klarte å prikke inn 6 rette.


Dex Dexter/Andre H. Stensen

To storskreller i form av 12. valget Tarzan og 9. valget Candy gjorde sammen med noen andre outsiderbetonte vinnere at rebusen ble uløselig. Trener Kjetil Helgestad som trener Dex Dexter tok for øvrig dobbeltseier i løpet da stallens andre deltager Alphatron kapret en sterk andreplass.