Mye lokalt

02.09.2016
Artikkelbilde
Jærvinn SK sprintet 1.23,4 for Eirik Høitomt.

Det ble en fin kveld for de lokale trenerne og hesteeierne. Riktignok ble det overlegne seire både til Trøndergjesten Acers Poppey og Silje Hogners Motoril, men resten av kvelden var der "kortreiste" hester som seiret.I kveldens første løp styrte Roger Moes Jærvinn S.K. fra start til mål som for en uke siden. I dag var det sprint og Lillehammerhesten senket rekorden sin med to sekunder til fine 1.23,4.

I det andre løpet ble det nok en seier til Eirik Høitomt, nå med Morten Ottersen-trente Make Me, eid av Cathrin Sandsengen fra Reinsvoll.

Ole Synsteliens 4-årshoppe Lykkje Embla tok den tredje seieren for året. Hun tok teten tidlig for Ole Johan Østre og fikk holde rusletempo og vant veldig enkelt på 1.30,8.

Kristine Kvasnes spurtet inn til seier med samboer Lars Raaums Tobrosboy Augustinu etter at tethestene fikk merke det harde tempoet underveis.

Andre H Stensen var tidlig på offensiven fra tillegget med Stall Friendships Annie's Boy. Trond Lindbak trener 4-åringen som vant med en drøy lengde.

I avslutningsløpet tok Heidi Moen-trente Bråtnesfaks karrierens første seier på fine 1.32,5 til tross for en liten galopp. Geir Vegard Gundersen sto for tømmeføringen.