Første kvelden med sommerbane

02.04.2017
Artikkelbilde
Arn ble dagens hurtigste(foto:hesteguiden.com/AK)

Endelig hadde vinteren sluppet taket i løpsbanen og kombinert med sprintløp for varmblodshestene ble det fartsfylte løp.

Jo Svenstads Arn innledet kvelden med å lede hele veien. Etter å ha travet den første runden rundt 1.14 kunne Andre H Stensen trå gassen i bånn fra svingen og inn og 7-åringen rekordforbedret seg til 1.13,2 og vant med flere lengder.

Nesten like fort travet My Carisma da hun tok sin andre rake Biriseier fra tet på 1.13,3 for trener Karoline Krogh-Hanssen og kusk Erland Rennesvik. Også hun var godt klar av konkurrentene da hun passerte mål.

Sunrise Yankee rakk fram (foto:hesteguiden.com/AK)

Ann Kristin Rasmussen ga Sunrise Yankee et sparsomt løp i rygg på Walentino og da åpningen endelig kom midt på oppløpet kastet hun hoppa til Team Kompis i angrep og nådde fram akkurat på målstreken. 1.13,9 ble vinnertiden, det var ny rekord for den 6-årige hoppa.

Til tross for at hun sto perfekt inne grunnlagsmessig og hadde spor en fra star var spillerne helt uinteressert, og vinneroddsen ble hele 34,5. Kombinert med 21-odsseren Herr Jao og 15-oddserne Arn og Hage Jerven ble det også jackpot på V65, selv om Erland Rennesvik ble dobbeltvinner med to favoritter.