Steinseth sørget for solid utbetaling

25.08.2017
Artikkelbilde
Spikfaks var solid vinner i feilfri utgave(foto:hesteguiden.com/AK)

Vi er vant til at Bjørn Steinseth med sin store stall kjemper i toppen blant trenerne, men i kveld visste han seg fram som gjestekusk og tok to overraskende seire innenfor V65 og sendte utbetalingen tett oppunder 100.000 kroner.

I kveldens aller første løp kjørte Bjørn Stensvik Martin, som av spillerne var rangert som nest sistevalg i det sju hester store feltet. Men i det det så ut som om det skulle stå mellom favoritten Jærvinn S K og Valle Mattis da hestene svingte ut på oppløpet, var det Erik Løkkens fine Moe Odin-sønn som kom som en vind bakfra og vant med 1/2 lengde.

I 3.løp, hvor Lille Ild var stor favoritt, dukket Bjørn igjen opp når mål nærmet seg. Denne gang med Stall Gepas Jærvøelva, som ga hele 59 i vinnerodds og var et 11.valg i V65.

Steinseth var imidlertid ikke ferdig med det; i kveldens siste løp presenterte han en klart forbedret Spikfaks fra egens stall.
Han overtok teten runden fra mål og og holdt unna for Kagge Luna, som sto med 79.000 i grunnlag mot Spikfaks' 2000!
Det ble også en solid rekordforbedring med over fire sekunder i hestens første feilfrie løp.