Imponerende av Tormod Rundhaugen!

Skrevet av Stein Robøle,  31.08.2018
Artikkelbilde
Lille Amare,januar 2018/Hesteguiden.com

Etter å ha blitt rammet av hjerneslag for noen år tilbake har hestekaren fra Brandbu kommet tilbake på en imponerende måte!

75 år gamle Rundhaugen har fem hester på sin treningsliste hvor av fire av dem har vunnet løp i år. Totalt har de vunnet ni løp på få starter fordelt på fire seire til Granly Kuling, tre til Alm Nagano, en til Rigel Arel og en til Bleikli Faksa. Sistnevnte vant i kveld etter å ha ledet stort sett fra start til mål. Dette var den 9-årige hoppa's førstre seier siden mars 2016. Vi tar av oss hatten for Tormod Rundhaugen som har kommet voldsomt tilbake etter alvorlig sykdom!

Kristian Skullerud, redaktør i GD, er kjent for å kjøpe kapable hester for så å forbedre dem. Han gjør utvilsomt mye riktig mannen fra Lillehammer som seler ut den ene vinneren etter den andre. Vi har vel Rainbow Bonanza friskt i minne. I kveld var det Fender Boko som debuterte for Skullerud. Etter noen imponerende rutineløp var det dags for debut i ny regi for 6-åringen. La oss sidet slik at det ble helenkelt fra tet og vi kan trygt si at flere seire venter. Kusk var veldig lokale Jørn Morten Kvikstad.

Lykkje Borka og Bjørn Steinseth er en samspilt ekvipasje. Duoen tok i kveld årsseier nummer seks og sendte årsinntekten opp i drøyt kr. 450 000,-. Lykkje Borka kjemper med Ulsrud Tea og Åsrud Vilja om å være norges beste hoppe. Her har trener Bjørn Steinseth utført et solid treningsarbeid!

Karina Vudduaune er ei jente med åtte års fartstid hos Trond Anderssen. I juni tok hun ut trenerlisens og etablerte seg gledelig nok på Biri Travbane. Det har startet imponerende og i kveld var det nyerværvelsen Easy To Win som vant helenkelt etter en strålende avslutning. Karina har allerede vunnet med Place Your Bet (2 seire) og Solitario Jet (2 seire). Tar vi så med kveldens seier til Easy To Win og sist ukes flotte tredjeplass til nyerværvelsen Magic Tile i derby kval må man bare applaudere unge Karina Vudduaune for en strålende start på trenerkarrieren!

En annen samspilt duo er Lille Amare og Kristine Kvasnes. I kveldens montéløp tok de en overlegen seier etter å ha rundet konkurrentene fra lengste tillegg. Tretten ganger har Lille Amare som er trent og eid av dyktige Sølvi Eng fra Follebu krysset målsnøret som vinner.