Vinnerhestene fortsatte i det nye året

12.01.2018
Artikkelbilde
Rainbow Bonanza mot et nytt fint år(foto:hesteguiden.com/AK)

Kiro Bia Balderina og Rainbow Bonanza ble godt kjent med seremoniplassen på Biri i 2017, og på årets første løpsdag fant de veien dit igjen.

Bjørn Steinseth kjørte seg til tet tidlig i V65-1 og holdt greit unna til seier og 7-årshoppa til Stall Ki-Ro viste at hun enda har mye ugjort i løpsbanen.

Kristian Skulleruds Rainbow Bonanza var også som vanlig rask nok til å ta teten i DD2 og derfra har han vist seg vanskelig å slå. Doctor Joe var nærgående på slutten, men Gunnar Austevoll så ut til å ha full kontroll på dagens beste tid, 1.15,5.
Austevoll vant også med Steinar Hammersborg-trente Figaro B R i V65-4. 5-åringen tok karrierens første seier på enkleste vis etter tet fra start til mål.

Magnus Teien Gundersen vant også dobbelt. Familiens egen Lesja Odin hadde kun en start bak seg, seier som treåring på fine 1.32,2. Etter ett og et halvt år var han tilbake og viste seg totalt overlegen sine konkurrenter. Førti meter foran de andre rekordforbedret han seg til 1.30,7. Den andre seieren kom bak Sigbjørn Kolnes-trente Lonely Warrior som slo seg fram til seier via fjerdespor i siste sving.