Gode lokale vinnere!

Skrevet av Stein Robøle,  22.07.2018
Artikkelbilde
Moveslikejagger/arkivbilde

Det ble hele fire lokale seire hvor alle er trent av sine respektive eiere! Både Iris, Valle Grim, Moveslikejagger og Springlove imponerte med fine seire søndagen før vår store travhelg. Det gledelige er at alle fire er "amatørtrent" noe som betyr at eieren har hovedregien i daglig stell og trening.

Først ut av de firee nevnte lokale triumfatorene var 6-års hoppa Iris som tok en bunnsolid seier etter løp utvendig leder stort sett hele løpet. Mot mål var hun sterk nok til å kneble Gylden Bris som hadde gått i front. Iris er eid av Anne Line Håkerud mens Roy Håkerud trener.
Valle Grim er en virkelig god hest som på livets totalt elleve starter har endt opp blant de tre beste i ti av dem. Tre seire, tre andreplasser og fire tredjeplasser har det blitt på 4-åringen til Vidar Rugsveen fra Biri. I kveldens løp kjempet han hode mot hode med en totning, nemlig Hommes Ferrari. Valle Grim trakk tilslutt det lille nødvendige strået som gjorde at han vant. Begge gjorde gode innsatser.
Silje Rønnings Moveslikejagger imponerer år etter år og presenteres i godt skikk nærmest hver eneste gang. I kveldens løp kjørte kusk Dag-Sveinung Dalen et godt løp og kom seg tidlig til tet fra bakspor. Siden hadde 7-åringen med totalt tretten seire på tretti ni starter full kontroll.
I montéløpet var Springlove eid og trent av Roger Bergestuen fra Follebu en av de minst betrodde på forhånd. Men sammen med rytter Anita Valstad Hagmann lot ikke hoppa seg affisere av det og vant fra tet selv om ledelsen krympet mot mål.

Best blant trenerne ble Trond Anderssen med to seire og blant kuskene var kometen Dag-Sveinung Dalen best med hele tre seire.