Hardy B.R. andelslag med Kick off på Biri!

Skrevet av Kristin L. Gravrok,  11.07.2018
Artikkelbilde

Fredag 13.juli! Hardy B.R. skal gjøre sin andre start for Morten Ottersen, og laget arrangerer sommer Kick off her på Biri for alle andelseierne. Laget er solgt i 80 andeler, hvor noen eier en, og noen har flere andeler. Det er bestillt bord  i restauranten for anldeningen. Hardy B.R. skal ut i 7.løp -  og med  middag, drikke og og en V65 bong gleder alle seg til kveldes start og hyggelig samvær!

Jeg tar en liten tur innom travtrener Morten Ottersen på morgenen. Det er nydelig, varmt sommervær og Morten tar seg tid til en liten pause før veterinær og hovslager ankommer. Ellen Marie skal kjøre intervaller med Hardy  og er på veg ut i treningsløypa.

HARDY B.R. DEBUTERTE PÅ JARLSBERG
Andelslaget består av både gamle og nye hesteinteresserte forteller Morten. Hardy B.R. debuterte på Jarlsberg, fredag 7.juli  (til en fin 3.plass) 20 eiere møtte opp, og det var så mye positivit å høre om hvordan de hadde opplevd dagen. Alt var bra! Travsporten, Jarlsberg travbane, hestene og atmosfæren var topp! - og det er jo veldig hyggelig tilbakemelding for oss som skal selge dette videre.

 

Det er man ge nye utfordringer å selge travhester idag. Sosiale medier, hyppige oppdateringer med informasjon, bilder og video og delinger gjorde nok mye til at vi har solgt såpass mange andeler. Jeg har flinke hjelpere i stallen og rundt meg som finner kanaler hvor nye eiere kan fatte interesse. Responsen vært god for denne hesten og dette konseptet.

HARDY B.R. LAGET
For meg var det viktig å skape et andelslag hvor den sosiale hyggen var viktigst. Det å møtes, dra på travsteven sammen, kunne være med interaktivt som på facebook og se og oppleve disse flotte dyrene på nært hold. Vi skal ha to samlinger i året, ett på Biri Travbane (hjemebanen) og ett her på gården. Det er mange eiere som har små unger, og dem vil vi lage egen dag med skattejakt og spørrekonkuranse om hester! 

HVA KOSTER EN ANDEL?
Inngangsummen er kr.1500 og månedsbetaling kr.200.- Av de 200 kroner blir de satt av 50 kroner til sosiale happenings. Generalforsamling en gang pr år mot jul, hvor videre drift behandles og avgjøres.
Torsdag 12.juli er siste frist for å bli med på laget, og ønsker du å være med og eie denne fine hesten, ta kontakt med Marthe tlf 93053287 :)

OPPASSEREN
Ellen Marie Folkvord: jeg kom hit for tre år siden, og er her sammen med disse herlige hestene når jeg har fri. Jeg har vært oppasser på Hardy B.R. siden han kom hit som åring for to år siden, og har i tillegg to hester till som jeg tar meg av. Kan ikke ønske meg bedre dager! Se på Hardy gutten da..!! 

;