Tommel opp for Toten Travselskap!

Skrevet av Stein Robøle,  23.11.2018
Artikkelbilde
T.B.'s Minar/Hesteguiden.com

T.B.'s Minar er eid og trent av Eli-Mina Antonsen fra Tangen. I kveld tok de en høyst fortjent seier etter flere gode innsatser. Kusk Ole Johan Østre som i løpet tok sin andre seier for kvelden fortalte på seremoniplass at T.B.'s Minar fungerte veldig fint for kvelden og "tok virkelig tak i det" da luken kom ut i oppløp.

Oliver Viking eid av Terje Limoseth fra Bybrua og trent av Erland Holm tok en sterk seier da de holdt unna for den ubeseirede storfavoritten Solmyr Arvid. Holm fortalte om en treningsvillig hingst med stort potensiale som han forventer seg mye av i 4-års sesongen.

Bra passet det absolutt at Jetalatotning vant på Toten Travselskap dag. Hesten som er eid av Marielle og Christopher Rakstad fra Skreia tok en sterk og kontrollert seier etter et løp hovedsaklig utenfor leder.

Duoen Trond Anderssen og Kristian Malmin dominerer fullstendig statistikkene på Biri Travbane. De er helt overlegne på trenerstatistikken og kan inkassere trenerchampionat i god tid før året er omme. Kristian Malmin puster også Eirik Høitomt godt i nakken hva gjelder kuskechampionatet. Nær 20% seire på sine oppsitt lar seg absolutt høre. Ikveld hadde duoen to gode vinnere i form av de to lovende 3-års hoppene Mega Classic og Wanda Classic. Førstnevnte avsluttet storveis etter et fint løpsopplegg men Wanda stormet til tet tidlig i løpet og så seg aldri tilbake.

En stor takk rettes til Toten Travselskap som hadde sin egen løpsdag denne fredagskvelden. De hadde med seg rundt syttifem personer, en fin blanding av medlemmer og sponsorer, som koste seg med Biri's gode juleribbe kombinert med fin travsport og sosialt samvær. Tommel opp for travlag som ønsker å arrangere egne happeninger inkludert i Biri's løpsdager. Håper så mange lag som mulig benytter seg av denne mulighten. Dette skaper aktivitet i lgaet og rekrutterer kanskje noen nye hesteeiere og spillere. En takk også for at travlaget verdsatte oppasserne til kveldens vinnere ved å gi dem en "goodiepose". Som Geir Vegard Gundersen sa det i seiersuntervjuet etter å ha vunnet med Gilbert B.R.: Når lyset slukkes i stallene og arbeidsdagene er over for de fleste driver fortsatt oppasserne og pusser og steller sine hester.