Vidar Hop med tre triumfer.

Skrevet av Stein Robøle,  09.11.2018
Artikkelbilde
Opseth Alsvinn/Hesteguiden.com

Den dyktige kusken med over fire tusen seire!! på samvittigheten ble altså dagens mann med tre fine seire. Hop jubilerer førstkommende søndag da han fyller 60 år. Seiershungeren er fortsatt tilstede uttalte jubilanten som ønsker å fortsette i mange år til. Gratulerer med dagen søndag 11.november!!

Ljørdalen er ei bygd lengst øst i Trysil kommune mot grensen til Sverige. Der holder Elen Marie Opseth til sammen med blant annet sine "Opseth hester". I det første løpet var det hennes Opseth Alsvinn som vant overlegent tross to galopper underveis. Det var karrierens første seier i den andre starten og trolig venter flere om hesten utvikler seg videre.

Granli Scott er en 4-års vallak tilhørende Finn Gjems fra Granli. I avslutningsløpet tok de en vanntett seier etter en god innsats.

Trond Anderssen er regjerende trenerchampion ved banen og kommer garantert til å¨gjenta bedriften også i inneværende år.Først ute til å vinne i kveld var Clint Classic som i et lite felt avsluttet meget bra til enkel seier. God var også Zlatan Classic som vant Dnt's unghestserie med kr. 40 000,- i førstepremie. Ingen tvil om at Trond Anderssen er "formtrener'n" her på Biri sesongen gjennom.

Kveldens ponniløp ble vunnet av en svært dyktig og seiersvant ekvipasje i form av Vikas Ross med sin faste makker og følgesvenn Anette Andersgård Helle. Anette er ei dyktig hestejente som har planer om travsport som levevei i årene som kommer.