Hestesportungdom til Biri fredag!

Skrevet av Kristin L. Gravrok,  03.10.2018
Artikkelbilde

Fredag 5.oktober får vi besøk av 50 ungommer hit til Biri travbane. Her får de se og oppleve vår gren av hestesporten, og vi gleder oss til besøket! Bjørn Steinseth stiller opp med travhester hvor ungdommer fra ridemiljøet får være med å kjøre tandem i løpsbanen. Vi ser fram til å presentere vår sportsgren og vår travarena, og alle deltagere avslutter kvelden i restauranten med middag.

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til oss!


[Pressemelding fra Marius Lundstein/DNT]

NASJONAL UNGDOMSSAMLING FOR HESTESPORTUNGDOM
Fra torsdag 04.10 til søndag 07.10 arrangeres Ungdomssamlingen 2018 på Norsk Hestesenter, Starum.
Samlingen er et samarbeidsprosjekt mellom Det Norske Travselskap (DNT) og Norges Rytterforbund (NRYF), med inviterte deltakere fra Norsk Jockeyklubb.
Førstkommende helg samles 50 ungdommer fra hele Norge til samling på Norsk Hestesenter, Starum. Med mottoet «sammen om hesten» møtes ungdommer fra ulike hestesportsgrener for en faglig utviklende og sosial helg.

Programmet er fullspekket med temaer om hesten, som blant annet foredrag med den svenske eksteriøreksperten Anders Järnerot og besøk på Biri Travbane.

Det er første gang DNT og NRYF går sammen om et slik prosjekt. Prosjektet bygger på intensjonen om at samarbeid mellom ulike hestesportegrener kan bidra til økt verdiskapning i hestesporten.

Pressekontakter;
DNT: Marius Lundstein Telefon: 994 90 750
NRYF: Tine Skoftedalen Fossing Telefon: 976 40 141