Princess Corner fortsetter mot stolpe i raden!

Skrevet av Stein Robøle,  05.10.2018
Artikkelbilde
Team Toten Trotters - Princess Corner

Team Toten Trotters eide og Kjetil Helgestad trente Princess Corner fortsetter ufortrødent videre på sin vei mot stolpe i programraden!

Fem seire på rad gir stolpe i raden og Princess Corner tok i kveld sin fjerde rake seier. På tross av store deler av løpet i "dødens posisjon" (utvendig leder) var hoppa sterk nok til en kontrollert seier. Fortsetter denne unge damen utviklingen så vil garantert den lystige gjengen i Toten Trotters gå en lys framtid i møte. Tapper toer fra tet var Nemesis Knick og makker Bjørn Steinseth.

Ann Kristin Rasmussen er "sjæf" på Kjetil Helgestads fillial på Biri Travbane. I kveldens dameløp fikk hun sjansen bak innersporets Caesar Va Bene som har vist fin form i høst. På sin 23 års bursdag kvitterte hun ut en fin seier etter et fint kjørt løp og en kvikk avslutning. Sammen med Stine Obstfelder (fillialbestyrer hos Steinar Hammersborg) og Karina Vudduaune (egen trener)  danner Ann Kristin en trio av hardarbeidende og dyktige unge jenter med ambisjoner innen travsporten, alle med ansvar for hver sin stall på Biri Travbane. 

Vi hadde denne kvelden besøk av i overkant av 50 ungdommer som denne helgen er samlet på Norsk Hestesenter på Starum hvor trav-, ride- og galoppsporten er samlet for å trekke paralleller og erfaringer på tvers av de ulike sportsgrenene innenfor hest. Etter litt informasjon om montésporten av  Liv Pedersen etterfulgte et besøk i stallene hvor tandemkjøring av hest sto på programmet. Det var et poulært innslag for deltagerne fra "ridemiljøet". En prat med trener Kjetil Helgestad rundt temaet "en travtreners hverdag" ble det også tid til. Etter dette koste ungdommene seg med middag i restauranten og topp travsport i løpsbanen.