Grom start på påsken!

Skrevet av Stein Robøle,  12.04.2019
Artikkelbilde
Valle Grom/hesteguiden.com

Valle Grom eid av Stall Grom og trent av Per Johansen på Reinsvoll innledet påsken med flott seier.

Det er et andelslag som eier Valle Grom og en av deleierne er Else-Marie Rugsveen fra Biri. Uka ble fullkommen da hennes manns Valle Grim vant på Bjerke nå på onsdag. Valle Grom kunne ikke være dårlige enn storebror Valle Grim. Seieren ble veldig enkel etter ledelse fra start til mål.

World Peace motbeviste at det ikke kan nåes tet fra innerspor bak Biri's vinklede startvinge.Hoppa tilhørende Storhamars håndballspiller Ellen Marie H. Folkvord beholdt enkelt teten og vant sprettlett. Morten M. Ottersen trener hoppa som kommer til å bite godt fra seg fremover.

Brutal er en sparsomt startet 7-åring tilhørende Hanne Brendengen fra Gran. Hun er en av årets trenerskoleelever og trener dermed Brutal i løupene til Norsk Hestesenter på Starum. Seieren ble enkel fra tet så lenge mange av opponentene galopperte seg bort. Instryktør på trenerskolen Jo Svenstad står som trener av hesten.

Montéløpet ble vunnet av en meget god Jolanta ridd av Biri's egen Liv Pedersen. Seieren var imponerende all den tid Jolanta ble brukt en god del for å nå tet.

Jarli Sota er en meget lettbeint og rask hoppe som varierer litt i prestasjonene. I kveld hadde hun en toppdag og tok en helenkel tetseier uten at Vidar Hop behøvde å mase på henne. Ola Rusten fra Eina er en fornøyd eier av 7-års hoppa. Det ble dobbeltseier til trener Heidi Moen i løpet så lenge Rigel Øyvind tok seg fram til en andreplass.

En Riktig God Påske ønskes dere alle!!