V75 lørdag 2. februar.

Skrevet av Kristin Larsen Gravrok,  29.01.2019
Artikkelbilde

Lørdag .. åhh vi gleder oss til disse lørdagene. Sola er kommet fram på værkartet, kjøkkenet forbereder mat, og hestene blir klargjort rundt omkring i stallene til lørdagens V75 omgang her hos oss. Vi skal dele ut championater til de beste utøvere på biri 2018 og i år deler vi for første gang ut championat til beste ponnikusk! 

Seremonien vil foregå på tribunen rett etter 2.løp hvor også alle dagens vinnere får sine gavepremier (kusk, eier, oppasser og trener). Det er alltid hyggelig å kunne gjøre stas på utøvere i sporten, og lørdagene er en litt ekstra dag for alle involverte. 

Er du interessert i monte? Ungdomsgruppa i Innlandet Travforbund inviterer ril "Tema Monte" kl.11 i møterommet i kjelleren på tribunebygget med Liv Pedersen og Johanne Ulrica Øveraasen i panelet. Alle interesserte er velkommen 
- og spør iveg!

Ponniløpet starter kl.13.50, løp1 kl.14.10

Dagens eliteløp (løp 8) ble en sportslig høydare, med kanongode hester bak bilen. Tre av feltets åtte hester årsdebuterer: Gazi B.R. i spor1, Phantasm Soa i spor 3 og Cokstile i spor 5. I et knallgodt felt blir dette overlyds spennende!

Biri og Snertingdal Travlag spanderer kakao/kaffe og boller til alle oppassere! En pose gulrøtter til alle starthester er det også. Medlemmer i laget står utenfor nummerutleveringen - som vanlig :)

Geir Smeby vil selge andeler til dagens V75 - V5 og V4 ved bordene på tribunen, - spiller du ikke, vinner du ikke!

Som annonsert serverer kjøkkenet veldig god mat, og i buffeen er det elg gryte, honningmarinert laks, karbonader og medisterkaker. Kalvestek med gratinerte poteter, lapskaus eller pizza får du i disken.
Vi ønsker dere alle velkommen til oss - og at dere får en riktig trivelig dag!