Sommer på Biri-Hesteeierforeningene i Oppland og Hedmarks dag.

Skrevet av Even Westby,  28.06.2019
Artikkelbilde
Fender Boko tok V65 finalen

På en flott og rask sommerbane ble det mange favoritter som gikk inn.                                              Både i ponniløpet og siste V65 fikk vi lokale vinnere.

Hesteeierforeningene i Oppland og Hedmarks dag er en tradisjon på Biri. De trekker etter hvert løp-uavhengig av plassering ut en hest som får gavepremie og dekken.

Dette er sesong for mønstring og prøveløp- hvor vi fikk se noen potensielle nye stjerner. Ponniløpet startet på best mulig måte- vår egen Sina Ju Alund vant etter en bra opphenting av lederehesten. Etter at MS Gangster med Sina i sulkyen gikk i mål var det rett i dusjen, og tilbake på jobb i stallkafeen. Det ble få andre lokale oppturer i dag- men så smalt Fender Boko til og overrasket spillerne som et femtevalg i siste V65. Jørn Morten Kvikstad med hesten til Kristian Skullerud var overbevisende og vant lett- dette dro V65 opp i over 4000 kroner. V5 finalen ble avgjort av Hvatt Mari som 19 oddser- siste løpet ble det dermed seier til Brandbu og Per M. Hvattum som fikk revansj for galoppen sist.

Flott utevær og bra stemning på fredagskvelden- nå lader vi opp til Kongsvinger den 3 juli- første løp kl. 19.00- møt opp!