"Til Start's" Høst samling-NY DATO!

Skrevet av Kristin L. Gravrok,  13.09.2019
Artikkelbilde

"Til Start" deltagere: Høst samlingen med hest er utsatt en uke til lørdag 19.oktober kl.13.00

Vi starter opp kl.13.00 med alle hestene på plass i stallene. Det har nå kommet til 7 1-åringer, så det er nå ca 25 hester i gruppa. Det synes vi er veldig hyggelig :)

Det er fint om alle samles i stall 2, eller på baksiden av stall 1. Hestene blir besiktet av veterinær og hovslager, og de nye deltagere leises og vises i skritt og trav for instruktørene.
Etter hoveddelen er gjennomført vil Jan Erik Minge ta for seg 3-4 hester, om eieren ønsker det, å vise i plenum hvordan hovslager med korringering og skoing hjepe hesten til å bedre balanse. 

Elevene på travtrenerskolen er behjelpelig med påseling, tilpasning, tommekjøring, leiing og kjøring om noen ønsker det til sin hest. For de som ønsker å kjøre i banen, deles vi opp i grupper for 2-åringer og 1-åringer. Formålet er å venne hestene, kjøre samlet - i samme tempo, og la dem få en positiv opplevelse. For 2-åringene vil det bli mulighet til å sette sin hest i en gruppe hvor tempo passer best. 

Vi kommer tilbake med mere informasjon og tidsskjema.

Instruktør: Jo Svenstad, hovslager: Jan Erik Minge.

Ønsker du å være med? og ikke har fått meldt deg på så send en epost til: kristin.gravrok@rikstoto.no
Ditt navn, epost og mobilnr. og hestens navn. Alle er hjertelig velkommen, travere, ponnier og nordlandshester :)
Er det noe du lurer på er det bare å ringe Kristin Gravrok på mob 950 47 110


 

Til Start er et prosjekt som ikke bare er for unghester. Har du en eldre hest som ikke har startet, eller har vært ute en tid fra travbanen er du hjertelig velkommen! 

Tidsrom gjelder fra 1-åringer om våren, og varer til våren som 3-åring. I denne perioden er det 5 felles samlinger totalt, og du kan melde deg på og bli med når som helst med din hest. Prisen er kr.500 pr. hest totalt.

Det er opprettet er en egen Facebook gruppe for dere  Til Start Biri Travbane  for fellestrening, tema og kurs. Det er ønskelig å ha faste dager ett par ganger i måneden. Dette drifter gruppa selv. Vi vil også sørge for å videresende informasjon via biritrav.no til de som ikke er på sosiale medier. 

Betalingsinformasjon: 
Bank: 2010 07 02860
Vipps: 554421

Del på Twitter     Del på Facebook     dekor Tips en venn!     dekor Utskrift