To flotte vinnere fra dyktige amatører.

Skrevet av Kristin Larsen Gravrok,  27.04.2020
Artikkelbilde
Ari Potter - Vidar Hop

Fredag blen fantastisk flott dag for de glade amatører på Spangberg Hingstestasjon. De stiller med tre hester til løpene på Biri denne første travkjøringen siden 28.februar.

LØP 2
Snakkhesten Ari Potter, trent av Kjetil Egset var i tet etter  800m og kunne ikke trues av noen. Vant enkelt på km.tiden 1,33,4 Kusken Vidar Hop's kommentar: "som å kjøre bil" Kjetil takket også Geir Kihle for mange gode råd og samarbeid i treningsperiodene. 

Magnat  som ble nr.2 i samme løpet er stallkompis med Ari Potter. Dette er også en meget fin 3 åring, trent og eid av Anna Nyborg som har beholdt sin amatørlisens. Hun var ferdig uteksaminert fra trenerskolen i juni 2019.

LØP 4
Og det stopper ikke der! Tredje hesten som også står oppstallet på Spangberg er Haugs Loppa, og hun tar årets 2 seier! Trener Stine Haave gjør en veldig god jobb med hesten, for det er fryktelig mye galopp i raden. Men de to siste starter har vært feilfrie. I løpet gikk hun veeeldig på topp, men Lars Anvar Kolle kusket flott, holdt hoppa i trav og seilte seirende inn over mål!

Haugs Loppa - Lars Anvar kolle
Haugs Loppa/Lars Anvar Kolle

LØP 5
Her vinner Spang Emblan for Geir Kihle og Åsbjørn Tengsareid.
Valakken satte også ny pers: volte/sprint 1.26,5 - bravo! Hesten er eid av May Karlsen fra Hamar, som er og har vært travinteressert hele livet :)
To hester til ble sela ut i samme løpet, og Solmyr Arvid kom inn som nr 2.  Bleke Gnisten satt bom fast i rygg på lederen, og falt utenfor premierekka når ulveflokken raste forbi på oppløpet.
Geir og trenervirksomheten holder til på Vevla gård i Ottestad utenfor Hamar. Her er det flotte treningsløyper og lokalbane 2 km unna som unghestene trenes på. 

Spang Emblan
Nr 10 Spang Emblan/Åsbjørn Tengsareid.

 

Neste løpsdag er lørdag 2.mai.

Desverre har vi ikke anldning til å slippe inn publikum, men dere kan leveres spill på nett eller hos din kommisjonær/kiosk.
Lykke til!

#llv75 #travsport #biritravbane