Flott trav på Biri i kveld!

Skrevet av Kristin L. Gravrok,  24.06.2020
Artikkelbilde
Don Juan D.K. - Maren Øyo foto: hesteguiden.com/Anders Kongsrud

Sol, sommer og ganske så varmt var det. Favorittene rant inn over mål, lave odds men for noen flotte hester  og vinnere i kveld. Tilbake var Gylden Balder i storslag. Trent av Marius Høitomt og kjørt av Eirik Høitomt. Mangemillionæren har ikke startet siden 2017, klinker til i fin stil med seier idag. To lokale hester til topps idag :)
foto: hesteguiden.com/Anders Kongsrud - (og Biri Trav)

Det var opprinnelig Brandval og Kongsvinger Travlag som skulle arrangert kveldens løp på Kongsvinger. Situasjonen gjorde at løpene ble overført til Biri. Løp 1 -  KongsvingerTravets løp og ble vunnet av en meget god Kinge Svarten, som er eid av far og sønn Drolsum, og to kammerater. Trener: Frode Hamre.
Takk for flott seiersteppe og gaver fra Perfect Home til eier og oppasser.


Kinge Svarten - Vemund Madsen Drolsum

2 løp DNT's Unhestløp for 3-årige varmblodsheter..
Devious! Trent og kjørt av Frode Hamre. (Maharajah og Dressedforsuccess) .. herrejemini for en maskin!
500/11,6 - 1000/15,3 - siste 500/11,8  


Devious ;)

Løp 3 
Eldborken løste raskt ut fra start og tok føringen. nr10 Gomnes Faks la press på første langside. Eldborken svarte og holder teten hele vegen inn på oppløpet..da kommer Gomnes Faks tilbake.. i stor fart bakfra, men Eldborken holder unna akkurat fram til streken og seier for trener og eier Tom Forkerud - Skotterud


Eldborken - Åsbjørn Tengsareid

Løp 4
Lille Helge var nest mest betrodd blandt spillerne i kveld. Sammen med Eirik Høitomt smøg de seg gjennom et virrvar av hester i første sving som spratt og galopperte rundt i alle retninger. Plopp, så er de gjennom feltet og blir sittende andre utvendig i rygg på Magnat som uheldig feilet i siste sving. Arverud'n var sterk i front og oppløpet ble så spennende som travløp kan bli... og Lille Helge sklir forbi. 7 starter og alle på trippel (2 seire) i år har det blitt for hesten som trenes av Kjetil Helgestad - Lena  "Stall Lille Helge" eies på begge sider ta' Mjøsa.


Lille Helge - Eirik Høitomt rett før seieren var et faktum.

Vi hadde over 100 publikumere som koste seg med oss på travkjøring igjen - endelig. Førstkommende søndag er det igjen travløp på Biri. Søndag 28.juni starter første løp kl.17.50 Det er fortsatt tak på 200 gjester, så vi må taimot påmelding her på Biri. Ring og book plass på tlf. 61 18 78 88 eller epost biri@rikstoto.no
Det er ikke spiseplikt på søndag, men vi har god mat til dere, som vanlig:

SØNDAGSMENY

Lammeskank 
Sjysaus, rotmos 
Grove pølser 
Kjøttkaker 
Surkål, brun saus, bakt torsk, estragonsaus, potet
Dessert: Fruktsalat med vaniljekrem

Pris pr. person 300,- 

Velkommen!  ..  .nå vel hjem!