Kaldblodshestenes V75 dag.

Skrevet av Kristin L. Gravrok,  10.10.2020
Artikkelbilde

Det har vært flotte dager med kaldblodshesten i fokus på Biri Travbane. Vi tar med oss alle de hyggelige opplevelsene, menneskene, glede, skuffelse og entusiasme. Hingstekåring på torsdag, VeikleBalders Landsfinale for 2-årige kaldblodshester fredag og lørdag formiddag. V75 dag med ni kaldblodsløp hvor Biri Oppdretningsløp, Vintillatravet, Veikle Balder Cup finaler og DNT's 5 år løp i front. Takk til Veikle Balder Landsfinale og Den allsidige kaldblodshesten som stilte med mastere idag med Moe Odin og datteren Slotts Uffa.

Det er spesielt artig når hesteeiere, trenere kusker og ryttere som sokner til Biri vinner løp på en slik dag som idag.
For å starte med første løp: Vinnerhesten Eikmann, trent av Finn Holmen/Kolbu, rytter Liv Pedersen/Biri  Eiere i Biri/Kolbu. Så viser statistikken for monteryttere: Liv Pedersen har med seieren idag vunnet monteløp hvert år i 20 år!
Gratulerer Liv! Du er litt av ei dame :)

Eikmann/Liv Pedersen

Og her kommer flere vinnere i vårt distrikt: gratulerer til:
DNT's 5 års løp - Hopper. Børke Bille/Olav Mikkelborg Eier/trener Oskar Slåttland/Roa
Hoppecuppen (kval): Makita/Ole Johan Østre Trener: Nina Dahl/Jevnaker Eiere/Nina Dahl og Aasmund Drolsum.
DNT's 5-årimgsløp: Våler Nikolai/Øystein Tjomsland Eier: Stall Olympic/Gjøvik.