- Tror dette kan bli kjempemorsomt

01.11.2023
Artikkelbilde

Lørdag er det nok en gang klart for Millionsjansen. Lokale Cato Mausethagen fra Ottestad var en av de mange som vant på V75 forrige helg og ble med i trekningen om finaleplassene. Han var da også en av de 12 som ble valgt ut, og nå gleder han seg til lørdagens kjøring på Bjerke.

- Jeg hadde fått med meg at det har stått om Millionsjansen på forsiden til Rikstoto, men har ikke tenkt noe mer på det. Derfor ble jeg overrasket da jeg fikk telefonen på lørdagskveld, og jeg syntes det var morsomt å være blant de utvalgte, forteller Mausethagen.

At han i det hele tatt spilte forrige helg var imidlertid også litt tilfeldig.
- Jeg slengte inn et stalltips. Det er noe jeg gjør det når det passer, men jeg er overhodet ikke noen ivrig tipper. Så dette var litt tilfeldig, legger han til.

Han gleder seg til å ta turen til Bjerke kommende helg og få med seg Axel Jensen Minneløp, Big Noon Pokalen og de andre løpene.

- Jeg har ingen store forventninger til hvordan det går i Millionsjansen, men det blir morsomt å ta en tur til Bjerke og se og oppleve den dagen. Kona og jeg drar nedover og tar det som en tur. Det blir nok en spennende og også annerledes lørdag for vår del, og jeg tror dette kan bli kjempemorsomt.

- Har du vært på travbane før?

- Ja, men det er mange år siden, altså. Jeg studerte og bodde i Trondheim i ti år, og har vært på Leangen en gang tidligere, minnes Mausethagen.

Selv har han imidlertid et veldig begrenset forhold til de firbeinte.

- Jeg har to søstre som har vært veldig aktive med hest og drev blant annet med sprangridning. Personlig har jeg imidlertid ikke noe veldig forhold til hest eller trav utenom at jeg spiller litt, avslutter han.