Stall Ottersens andelslag Hardy B.R.

Skrevet av Kristin L. Gravrok,  18.07.2018
Artikkelbilde

Hardy B.R. hos Morten Ottersen har fått mange nye travinteresserte til stallen. Andelshester blir for mange en hyggelig sosialt samlingspunkt rundt vår fantastsik flotte individ og atlet:  travhesten. Her er deres opplevelse fra løpsdagen på biri fredag 13.juli: 

 
Over 30 andelseierne møtte til kick-off for Hardy B.R. på Biri! Eierne hadde en kjempehyggelig dag, med mat og drikke til alle i restauranten. Hesten fungerte strålende, ledet lenge fikk med seg en flott 2.plass på tiden 1,17,1. 

Ekstra hyggelig var det at så mange nye hesteeiere kommer, sier Morten Ottersen. Flere var i hesteringen og fikk oppleve liv og røre blandt konkurrenter og andre løpshester. Besøk i stallen og spenningen på sidelinja under løpet ble jo et ekstra kick når Hardy B. R: med Eirik Høitomt i tommenen blåste til tet etter 700m! De ledet heeeeelt inn på oppløpet og ble kun slått til 2.plass.
Det rapporteres fra stallen at oppasser Ellen Marie Folvord gikk inn i en vedvarende tre dagers lykkerus! Morten Ottersen har videre planlagt å melde hesten til i kriteriekval i slutten av august. Før det skal hesten ut i ett løp til, enten på Biri eller Bjerke de nærmeste 14-16 dagene. Hardy B.R.får nå gode treningsdager før neste oppgave, og vi holder folkus på det først avslutter Morten. Lykke til - det blir uanset morsomt å følge Hardy B.R. og eiere framover!Tidligere artikkel før løpet 13.7